• Ново
Cabilock 4 бр. а depilator Пречиствател за Източване, Средство За Премахване на Засора Коса, Препарат За Премахване на Засора за Източване на Косата, Сливи за Мивки, Сливи за ?

Cabilock 4 бр. а depilator Пречиствател за Източване, Средство За Премахване на Засора Коса, Препарат За Премахване на Засора за

BGN 1.33

Брой продукти
Налично

Abs СРЕДСТВО за ПРЕМАХВАНЕ на ЗАСОРА В ДУШАТА - и е в употреба, изчезва, му е трудно да се прекъсне и да се притеснявам.СРЕДСТВО ЗА ПРЕМАХВАНЕ на космите от ТРЪБИ - ❤Мека гъвкава пръчка, с назъбени : гъвкава пръчка, с назъбени, достатъчно за свиване в много видове сита и тръби, позволява лесно зацеплять косата и боклук.Събиране на канализационного тоалетна.ГРЕБЕЦ ЗА ИЗТОЧВАНЕ на КОСАТА - удобен в плен и е с достатъчна дължина.Те ще ви помогнат без усилие да премахнете засорившиеся косми и мръсотия от канализацията за секунди.Препарат за ПОЧИСТВАНЕ на КОСАТА - ❤Широко приложение : Отлично сливное средство за кухненска мивка, тоалетна, мивка, вана и канализация, се огъват в местата на най-голям запушване.СЛИВИ - Тази малка четка за почистване, предназначени за спестяване на вашето време и усилия при изтриване на косата и остатъците с преливане и източване на мивката в банята.Това е вашият идеален помощник, за да се отървем от бавно работеща мивки.Комплекта включва 4 x средство за премахване на засоров от косата Характеристики -достатъчно за свиване в много видове филтри и тръби, кухня, баня и стопански мивка, вани и душ кабини средство за премахване на засоров от източване. - Тази малка четка за почистване, предназначени за спестяване на вашето време и усилия при изтриване на косата и остатъците с преливане и източване на мивката в банята.Това е вашият идеален помощник, за да се отървем от бавно работещ средство за премахване на космите от мивката. - Материал : мивка от ABS пластмаса. - Цвят : Оранжево Инструмент за почистване на източване. - Размер : Около 52 x 4 x 1 инструмент за запушване на източване. - Пречиствател за източване е изработен от леки, гъвкави и трайни гъвкава пластмаса, която минава през повечето филтри без отстраняване на средства за отстраняване на косми в мивката. - и използвайте моющийся и не могат да бъдат планирани лесно унищожаването на гребец за източване на косата. - Лесен в плен и с достатъчна дължина дизайн.Те ще ви помогнат без усилие да премахнете засорившиеся косми и мръсотия от тоалетното отвори за секунди. Инструмент за премахване на косата drain.Информация за продукта Инструмент за премахване на косата Sink ще Позволи на вас и вашето семейство да бъдат подготвени за всякакви извънредни ситуации, свързани с пречистване на балотаж!Гъвкава зазубренная пръчка може лесно да заснемат и изтриване на скопившиеся косми, храна, боклуци и други препятствия.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват