• Ново
XZGDEN Стенен Отоплител за баня, Телевизор, Електрически Сушилни за кърпи, 10-Бар 304 Неръждаема Стомана, Матово Полиране, Запазете Кърпи и Сухи дрехи, Аксесоари за баня, ?

XZGDEN Стенен Отоплител за баня, Телевизор, Електрически Сушилни за кърпи, 10-Бар 304 Неръждаема Стомана, Матово Полиране, Запазете

BGN 35.00

Брой продукти
Налично

Монтиран на стената lcd телевизор, който безшумно се затопля си кърпи, ръкавици, палто, риза, чорапи и панталони и т В мокро и студено време, при запазване на свежестта на живота си.Предназначен за нагряване, А НЕ за сушене.Но по-топло може да ускори процеса на сушене. ● Ниска консумация на енергия : се Захранва от стандартен електрически контакт, се нагрява от 4 бара, загряване 10 минути, а след 30 минути температура ще е стабилна в рамките на 104-122 °C. В зависимост от температурата на помещението оптималната температура ще бъде малко по-различно. ● Размер : 30,7 x 21,7 x 4.3 инча, подходящ за размера на чаршафи с ширина около 20 см. ● Гаранция : Ако някоя подробност липсва или е повреден по време на доставката, моля, първо се свържете с нас и ни предлагат снимки на повредени части, ще се опитаме да направим всичко възможно, за да се погрижат за вас. ● Материал и процес : неръждаема стомана / матово покритие.Тя е предназначена за работа 24 часа в денонощието.Предназначени за нагряване, а не за сушене, топло може да ускори процеса на сушене.Мразеше това усещане за студ, когато излизаш от горещ душ и заворачиваешься в студена кърпа, електрическа закачалка за кърпите може да помогне на теб, тя изсушава кърпи и ги затопля, а след това дава усещане за комфорт след душ. Преди да вземете душ или вана, можеш да се мотае си кърпа или хавлия на електрическа закачалка за хавлии, за да се чувстват уютно и луксозно всеки ден.Излизайки от душа или ваната, можете да завернуться в свежевыгретые кърпи.За отопление температура ★ В зависимост от стайна температура оптималната температура ще бъде малко по-различно.★ Този модел само на 83 W, който намалява консумацията и спестява енергия.Можете да го включват целия ден.Освен това, отоплява се безшумно, никаква шумна глас не се притеснява живота си.★ С 10 квадратни нагреваемыми пръчки, които площ за отопление за задържане и затопляне на кърпи.Вертикални пръти и се отопляват.То е топло, но не прекалено горещо.Това е тихо и топло.Довършителни полотенцесушителя : матово полиране Материал полотенцесушителя : Неръждаема стомана 304 Размери полотенцесушителя : 30,7 x 21,7 x 4.3 инча/78*55* 11 см Капацитет полотенцесушителя : около 10 килограма Тегло полотенцесушителя : около 13,9 лири Номинална консумирана мощност : 83 W Два варианта : подключаемая система (с приставка адаптер) и твърда система (без щепсела) ★ Сигурност : той консумира 1000 W за 25 часа.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват