• Ново
Гирлянди LIOPEED, 42 подножието Гирлянди, работещи на батерии, 120 Светодиода IP65, Водоустойчив Градинска Венец с Таймер, 8 Режима за Спални, Градина, парти, Украси за Колед?

Гирлянди LIOPEED, 42 подножието Гирлянди, работещи на батерии, 120 Светодиода IP65, Водоустойчив Градинска Венец с Таймер, 8 Режима за

BGN 3.33

Брой продукти
Налично

Водоустойчив гирлянди : гирлянди LIOPEED 42ft 120 LEDS, работещи на батерии, водоустойчив по стандарт IP65, можете да ги използвате както вътре, така и отвънНашите гирлянди, работещи на батерии, могат да издържат на всякакви климатични условия през цялата година. 8 Различни режима : LIOPEED Коледа string светлини с 8 различни режима на осветление на избор : разход, сериен, преследване / светкавица, в резултат на бавното си блясък, бавно отслабване, постоянно включване, трептене / светкавица.Програма за синхронизация : Много хората винаги забравят да изключат светлината, но нашите блестящо крушки от батерията ще изгори 6 часа и 18 часа разстояние на ден.Той е направен по подразбиране.Толкова лесен за използване.Сигурно и широко приложение : По време на използването на гирлянди LIOPEED се батерии не прегряване, към него могат да се докоснат, създават приятна атмосфера за Коледа, свети Валентин, Хелоуин, сватба, парти, са идеални за вашата спалня, венец, коледната елха, на фона, тераса, градина, двор, веранда, на къмпинг, на палатка.Гаранция : ние предлагаме връщане на парите в рамките на 365 дни и през целия обслужване на клиенти.Ако не сте 100% доволни от нашите гирлянди, работещи на батерии, моля, свържете се с нас, ние ще направим всичко в рамките на 24 часа.Страхотна идея за всеки повод, красива декорация на спалня, дневна, заден двор, тераси, градина, тераса, палатки и т. Отделението отделение е изработен от PVC материал, и той е водоустойчив, но ще трябва да се избегне потъването на отделението за батерията директно във водата.че може да го направи по-дълготраен. изисква батерия 2. 3 AA (не е включен в комплекта).

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват