• Ново
Аксесоари за фризьорски ENTEYA, Чанти за Стригане, Раници за Фризьори, Чанти за Фризьори, Инструменти за Багаж, чанта, Калъф с Захватами за Коса (B)

Аксесоари за фризьорски ENTEYA, Чанти за Стригане, Раници за Фризьори, Чанти за Фризьори, Инструменти за Багаж, чанта, Калъф с Захватами

BGN 18.70

Брой продукти
Налично

?【Голям капацитет】 В тези раници за фризьорски машинки може да се съхранява на сешоари, преси за коса, ножици, гребени, машинки за подстригване на коса, спрейове с пистолет и други големи инструменти, които ще станат идеално раница за фризьорски инструментиВ тези раници за фризьорски машинки може да се съхранява на сешоари, преси за коса, ножици, гребени, машинки за подстригване на коса, спрейове с пистолет и други големи инструменти, които ще станат идеално раница за фризьорски инструменти. ?【СТИЛНО и КОМФОРТНО】【СТИЛНО и КОМФОРТНО】 : Тази чанта е лесен и классична, което ще ви позволи да бъде в челните редици на модата.Това ще бъде вашият идеален избор за бързо пътуване, за да отреже някой или дори на почивка. ?【Идеален ПОДАРЪК】 : Тази раница за фризьори - най-добрият избор, за да го дари на приятел за рожден ден, да посетите събитието или да отидете на пътешествие. ?【ДВОЙНА】Чанта за чипс изработени от здрав водоустойчив найлон, който ще ви осигури чувство на комфорт по време на пътуване. ?【ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО】 - Строги изисквания за качество и строг контрол на качество на материали изделия ще гарантира дълголетие на всяка чанта. ?【Голям капацитет】 В тези раници за фризьорски машинки може да се съхранява на сешоари, преси за коса, ножици, гребени, машинки за подстригване на коса, спрейове с пистолет и други големи инструменти, които ще станат идеално раница за фризьорски инструменти.В тези раници за фризьорски машинки може да се съхранява на сешоари, преси за коса, ножици, гребени, машинки за подстригване на коса, спрейове с пистолет и други големи инструменти, които ще станат идеално раница за фризьорски инструменти. ?【СТИЛНО и КОМФОРТНО】【СТИЛНО и КОМФОРТНО】 : Тази чанта е лесен и классична, което ще ви позволи да бъде в челните редици на модата.Това ще бъде вашият идеален избор за бързо пътуване, за да отреже някой или дори на почивка. ?【Идеален ПОДАРЪК】 : Тази раница за фризьори - най-добрият избор, за да го дари на приятел за рожден ден, да посетите събитието или да отидете на пътешествие. ?【ДВОЙНА】Чанта за чипс изработени от здрав водоустойчив найлон, който ще ви осигури чувство на комфорт по време на пътуване. ?【ОТЛИЧНО КАЧЕСТВО】 - Строги изисквания за качество и строг контрол на качество на материали изделия ще гарантира дълголетие на всяка чанта.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват