• Ново
Каска с диско-топка с Прибиращ Козирка - Диско-Каска с Брилянтен Огледално Стъкло, Шапка с Диско-Топка за DJ-клуб, Панорамен Бар, Партита, Сватбен Празник (Розово Злат?

Каска с диско-топка с Прибиращ Козирка - Диско-Каска с Брилянтен Огледално Стъкло, Шапка с Диско-Топка за DJ-клуб, Панорамен Бар,

BGN 3.33

Брой продукти
Налично

✨ [ОТРАЗЯВАЩА дизайн] — Невероятни централните елементи и орнаменти за декорация на тържества, автомобилни предавания и спални - създават различни случайни отблясъци при сблъсък със светимостью насладете се на интересна и оживена атмосфера около вашия дом. ✨ [ДИЗАЙН] — Базов професионален шлем е внимателно подготвена и изменени, за да добавите огледално стъкло като се използват само най-добрите материали.вътрешна моющаяся уплътнението и се отстранява с шлем и е снабдена с надеждна каишка за брадичката, така че каската плътно прилепнала и е готов за изпълнение!. ✨ [ДИСКО-топка за ШЛЕМ] — Продуктът е произведен от смола и е украсена с огледални и стъклени плочки, приклеенными поотделно, за да се имитират перфектно "диви" диско топка за каска!. ✨ [РЪЧНО изработени] — Всеки диско-каска е изработена ръчно, някои дребни дефекти и уникални пропуски могат да присъстват поради ръчно природата на продукта, но това е нещо, което добавя им чар и необычности!. ✨ [ВЪНШЕН ВИД за партита] — Благодарение на глиц на тази стъклени плочки огледални топки могат да бъдат декоративни елементи за жилища, офиси и централните елементи на сватба.Това помага да се създаде атмосфера, добавяне на светлинни отражения на партита.Включен комплект за осветление.Включен комплект за осветление. 2022 Каска с диско-топка NUDDOP с прибиращ козирка, декори за дискотеки под формата на гъби/ракети, най-добрият напълно класически каска с огледален блясък за дискотеки за DJ-клуб, панорамен бар, партита, сватбен празник Характеристики : -Идеален напълно класически каска с диско-топка за възрастни.Идеален за фестивали, фотосесии, партита, и за всички, които живота не е толкова заурядная! Перфектният аксесоар за партита!В комплект с подвижни сенника! Базов професионален шлем е внимателно подготвена и изменени, за да добавите огледално стъкло като се използват само най-добрите материали.Вътрешна моющаяся уплътнението и се отстранява с шлем и е снабдена с надеждна каишка за брадичката, така че той е прилепен и е готов за изпълнение! С любов подбран и почиства.Нов, неношеный, с бирками и оригинални пылезащитным калъф за съхранение. Огледално стъкло, шлем, щит, шлем с огледален топка, фестивал, прическа, музикален фестивал, слънчеви очила, диджейское обзавеждане, блясък, домашно парти, каска с огледален топка моля, Обърнете внимание : Актуален цвят може да се различават леко от снимките, поради друг монитор и светлинния ефект се Допуска отклонение на 1-3 см от ръчно измерване Описание : Материал на продукта : ABS + стъклена нашивка Размер изделия : 25*25 см.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват