• Ново
Adorve е Съвместим с Fitbit Versa 3 джапанки/Fitbit Versa 4 джапанки/Fitbit Смисъл/Sense 2 джапанки за жени и мъже, Регулируема Еластична Спортен каишка от найлон с солова линия за смяна ?

Adorve е Съвместим с Fitbit Versa 3 джапанки/Fitbit Versa 4 джапанки/Fitbit Смисъл/Sense 2 джапанки за жени и мъже, Регулируема Еластична

BGN 2.67

Брой продукти
Налично

【Съвместими модели】 Нашите разтеглив найлонови въжета са съвместими с Fitbit Versa 3/Versa 4/Смисъл/Sense 2 за жени и мъже Забележка : В комплекта са включени само ластични въжета, часовници fitbit в комплекта не са включени.Моля, не се колебайте да се свържете с нас, ако имате някакви въпроси, и от нашата услуга за поддръжка на клиенти обслужит вас в рамките на 24 часа. 【Удобни и пере материали】 Нашите въжета за часа fitbit за жените и мъжете са изработени от висококачествен найлон DRY FAST, който е мек, удобен в чорап и приятен за кожата на китката.Това може да предотврати появата на белези от раздразнения на кожата.Дишаща, лек, издръжлив и лесен за почистване.Пропуска пот, изсъхва бързо и лесно почистване - отлична алтернатива на силиконово лентам за упражнения. 【Еластичност и регулируем размер на】 Украшайте найлонови въжета fitbit sence със здрава гумена лента, за да си часове плътно долепена до запястью, не натирая кожата, точно монитор на сърдечния ритъм и други данни по време на тренировка и сън.Еластичен ремък контур със стилна катарама от неръждаема стомана дава възможност за регулиране на размера според желанието на клиента и е идеално решение на проблема с размера.Лесно се побира и се отстранява. подходящ за китката размер 4,5-9,5 инча (115-245 мм). 【Сигурност и лесна инсталация】Спортен каишка versa 3 с быстроразъемными кутия пролетта пръчки в двата края, които точно и сигурно са интерфейса часа.Това може ефективно да предотврати отваливание и отслабване на найлонови ленти.Никакви средства не се изисква, е проста и непосредствена добавяне и отнемане на един бутон. 【5 опаковки в пакет】 Перфектният аксесоар за вашия активен начин на живот, наслаждавайте се на 5 модни джапанки в една опаковка, всеки цвят придава на вашите границите Fitbit специален вид, променяйте въжета за часа, в съответствие с вашата дрехи в ежедневието си, вие ще получите много комплименти за това колко са сногсшибательны.Идеален подарък за вашите любими хора, семейството, приятелите. "Adorve 5 опаковки еластичен нейлонового каишка, съвместим с джапанки Fitbit Sense / Fitbit Sense 2 bands/ Fitbit Versa 3 bands / Fitbit Versa 4 bands, Регулируем мек еластичен маншет за жени и мъже. Персонализирайте своите часовници Fitbit : еластични плетени въжета Adorve - перфектна комбинация от мода и функционалност.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват