• Ново
Aeomni 2 Бр Държач за Слънчеви очила за автомобилния козирка, Скоба за кола Слънчеви очила от естествена Кожа, със силен магнит, Скоба за закачалки за точки, Стяга за би?

Aeomni 2 Бр Държач за Слънчеви очила за автомобилния козирка, Скоба за кола Слънчеви очила от естествена Кожа, със силен магнит, Скоба

BGN 4.80

Брой продукти
Налично

【Висококачествена мека кожена обвивка】 Изработена от първия слой телешка кожа, здрава и устойчива на надраскване, мека кожа може да защити слънчеви очила и козирка от драскотини в същото времеТова е просто и стилно. 【Силни магнитни дизайн】 Закрит силна магнитна чрез адсорбция, той може да осигури надеждна инсталация на слънчеви очила на притежателя на слънчеви очила.Не се притеснявайте за това, че очила ще падне или расшатаются.Моля, не поставяйте никакви картички на нокти, за да се избегне demagnetization!!!. 【Управление с ЕДНА ръка】 Инсталирането и използването на тази на притежателя на слънчеви очила за автомобилния козирка много лесни и могат да бъдат изпълнени с една ръка.Никакво влияние върху преглед на водача, насладете се на безопасен време на шофиране. 【Е подходяща за различни слънчеви очила】 е Подходящ за всички видове слънчеви очила, ако вашите слънчеви очила с дебели крачета, моля, сложи слънчеви очила отдолу, ако няма, моля, сложи слънчеви очила и малко нагоре, вашите слънчеви очила ще бъдат здраво закрепени на держателе слънчеви очила за автомобилния козирка. 【БЕЗУПРЕЧНО ОБСЛУЖВАНЕ】 Екип за поддръжка на клиенти Aeomni осигурява 100% удовлетвореност на клиента.Вие ще получите доживотна гаранция и бързо и удовлетворително обслужване на клиенти.Сега опитайте този държач за слънчеви очила за автомобилния козирка, слънчеви очила никога не поцарапаются в колата. 【Висококачествена мека кожена обвивка】 Изработена от първия слой телешка кожа, здрава и устойчива на надраскване, мека кожа може да защити слънчеви очила и козирка от драскотини в същото време.Това е просто и стилно. 【Силни магнитни дизайн】 Закрит силна магнитна чрез адсорбция, той може да осигури надеждна инсталация на слънчеви очила на притежателя на слънчеви очила.Не се притеснявайте за това, че очила ще падне или расшатаются.Моля, не поставяйте никакви картички на нокти, за да се избегне demagnetization!!!. 【Управление с ЕДНА ръка】 Инсталирането и използването на тази на притежателя на слънчеви очила за автомобилния козирка много лесни и могат да бъдат изпълнени с една ръка.Никакво влияние върху преглед на водача, насладете се на безопасен време на шофиране. 【Е подходяща за различни слънчеви очила】 е Подходящ за всички видове слънчеви очила, ако вашите слънчеви очила с дебели крачета, моля, сложи слънчеви очила отдолу, ако няма, моля, сложи слънчеви очила и малко нагоре, вашите слънчеви очила ще бъдат здраво закрепени на держателе слънчеви очила за автомобилния козирка.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват