• Ново
Anncus Нетоксичен Контейнер за съхранение на хранителни продукти Здрав Защитен Прахоустойчив Контейнер за Съхранение на Зърнени Закуски за Съхранение на сушени пло?

Anncus Нетоксичен Контейнер за съхранение на хранителни продукти Здрав Защитен Прахоустойчив Контейнер за Съхранение на Зърнени Закуски

BGN 1.00

Брой продукти
Налично

Размер : бял Изработен е от висококачествен материал, безопасно и действително нетоксичен, екологичен и трайни. Запечатани на кутията, влага и пыленепроницаемая, осигурява дълготрайна безопасността на хранителен материал. Всеки от тях е оборудван с мерным кръгове стъкло, и количеството на всяко ястие може да се измери в стандартна доза. Корпус бутилки прозрачен, остатъците от храната е добре видими.Дуговое отвор с голям диаметър, удобно се излее, лесно се изсипва при прехвърляне.Характеристики : 1. Изработен е от висококачествен материал, безопасно и действително нетоксичен, екологичен и трайни. Запечатани на кутията, влага и пыленепроницаемая, осигурява непрекъснатост на безопасността на храните. Всеки от тях е оборудван с мерным кръгове стъкло, и количеството на всяка храна може да се измерва в стандартни. Прозрачен корпус бутилки, а останалата храна е добре видима.Дуговое отвор с голям диаметър, удобно се излее, лесно се изсипва при разтоварване. Подходящ за съхранение на зърнени храни, сушени плодове, закуски и т., можете да го използвате в съответствие с нуждите.Технически характеристики : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Контейнер за съхранение хлопьевматериал : PS + ABS + силикон Подходящ за : за Съхранение на зърнени храни, снакс и т., Размер кутии за съхранение : прибл. 29,6 x 17 x 9,9 см / 11,7 x 6,7 x 3,9 Забележка : Като отворите капака : моля, издърпайте я с усилие, завийте отпи глътка обратно на часовниковата стрелка, за да отворите и завъртете по посока на часовниковата стрелка, за да го повали.Осъществяване Списък : 1 х на Банката за хранения1 х крышка1 х мерителна стаканпримечание : 1. Моля, оставяйте една малка грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.Характеристики на продукта : Произход : CN (Origin).

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват