• Ново
CLISPEED 4шт Тренировъчен Колан Ab Аксесоари За Упражнения Колан за фитнес зали, Аксесоари За тренажор, за да се направи Колани Ab Каишка За Упражняване на Раменната Натя?

CLISPEED 4шт Тренировъчен Колан Ab Аксесоари За Упражнения Колан за фитнес зали, Аксесоари За тренажор, за да се направи Колани Ab Каишка

BGN 1.67

Брой продукти
Налично

КОРЕМНАТА ПРЕЗРАМКА - Трайни D-образни халки с лекота да издържат и най-тежки натоварвания, те сверхпрочны и не изискват много трудКОЛАН ЗА стягане на гърба - Произведен от висококачествен PVC и найлон, здрав и практичен за по-дълга употреба.КОЛАН за стягане на корема - е Изработен от висококачествени материали, практични и проектиран за продължителна употреба.Поставянето на гърба - Произведен от висококачествен найлон и PVC, здрав и създаден за продължителна употреба.СИМУЛАТОР за тренировка на мускулите-този колан ab crunch е предназначен за тренировки на мускулите на корема.Съдържание на пакета 4 x бандаж за пресата Функции-Лесен за използване дизайн прави своята ежедневна тренировка и ви помага да настроите основните бандаж за тренировка на мускулите на пресата. -Цвят : черен v-образна каишка крънч harness -Това може да бъде практичен подарък за вашите приятели, които обичат фитнес, и те ще бъдат много щастливи фитнес лента. -Никога не трябва да харчат повече пари за достъп до фитнес залата, вие също можете да се тренира силата на коремните мускули с помощта на вътрешни ремъци ab.76 X0 машина за раздробяване. -Трайни D-образни халки с лекота се справят с най-тежки товари, са сверхпрочными и не е толкова лесно да пренебрегнете космически на машината AB crunch. -Материал : найлон, обзавеждане за тренировка на мускулите на PVC и алуминий -Произведени от превъзходни материали, практични и издръжлив за продължителна употреба на АБ fitness каишка.Описание на продукта Натяжной колан за фитнес Продукт представлява част от теглително колан, направен от найлон и PVC материали, то трайно и безопасно. детайли за упражнения, които той съдържа, се простират и красят вашия растеж и подобряване на вашите спортни умения. колан за корема, която добре държи на допир.ленти за стягане на фитнес и са подходящи както за жени, така и за мъжете. с помощта на кабел привързаност към тренажеру ще получите добра форма и ще бъдете здрави.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват