• Ново
Скоба за рафтове Yardwe, Скоба за рафтове за монтиране на Стена за рафтове, 6 бр., Държач за напитки за Вкъщи, Държач за Чаши С множество дупки, Държач за Чаши, Чаши за Каф?

Скоба за рафтове Yardwe, Скоба за рафтове за монтиране на Стена за рафтове, 6 бр., Държач за напитки за Вкъщи, Държач за Чаши

BGN 9.13

Брой продукти
Налично

перлена кожаПоставка за напитки за доставка : достатъчно здрава, я не е лесно да се скъса, и може да се използва директно с храна.Поставка за напитки : Продуктът е с опростен дизайн, но много практично за използване, което ви осигурява приятен опит за използване.Тава за поставки за чаши след : Лесен и практичен дизайн ще направи живота по-удобен.Нека да се наслаждавате на всеки момент от живота си.Държач за напитки : Преносим и лек, лесен за носене на пикник.Поставка за чаши : 【Поставка за табла за чаши, без проливания】 : изберете качеството, а не количеството.Не се смущава пред своите клиенти, така че е лесно използвайки евтини картонена поднос за напитки.Нашите поролоновые поставки за чаши са здрави, дълбоки надлъжни канала, които здраво държат на течността в чаши с обем от 8 до 32 унции, не се разлива си.Списък на пакетите 6 x Подстаканников Характеристики - Материал : Pearl кожа. - Можете да безопасно да се съхранява на всички напитки в този тавата, където те ще бъдат в безопасност до пристигане. - Това е много удобен и практичен малък инструмент, който може добре да се прилагат в ежедневието си. - Те са идеални за носене на студена напитка в горещ летен ден, сладолед, кафе и дори чай с мляко в студена зимна нощ. - достатъчно здрав, това е лесно да се скъса, и може да се използва директно с храните. - Обикновен външен вид и добро качество на изработка осигуряват популярността му и практичност, а също и любовта на купувачите.Описание на продукта При нас често възникват проблеми с това, че кафе или мляко от нашата опаковки превежда вкъщи, особено от две или повече опаковки.Това е титуляр за кафе чаши, предназначени за съвместна опаковане на кафе или мляко.Не е нужно да се притеснявате за това, че кафето ще се пролее.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват