• Ново
Таблица на растежа на Tnfeeon за деца, Преносима Линийка за измерване на ръст, Идеална Стенни Декорации за детската стая, стая за Игра и Декорация на детската стая (# 4)

Таблица на растежа на Tnfeeon за деца, Преносима Линийка за измерване на ръст, Идеална Стенни Декорации за детската стая, стая за Игра и

BGN 1.67

Брой продукти
Налично

【Идеалното бижу】 Таблица на растежа на детето може да се използва навсякъде като популярна украса, например, в детската стая, детска спалня, вътрешни стени и прозорците, стаята за игри, дневна и декориране на доматаблица на растежа на децата.диаграма на растежа на стената.【Лесен за използване】 Лесен за използване не само за измерване на височина, но и за украса.В същото време отгоре има въже за лесно преместване, лесно можете да се преместят от дневна в детска градина.Диаграма на растежа на височина на стената.стикер в диаграма на растежа. диаграма на растежа.【Симпатичен】 Всеки стил има две скали и ясен и лесен за разбиране.Очарователен и цветна цветова схема, лесно интегрирующийся в декор на вашата стая.Тази линийка за чертане ще се хареса на всички деца.Също и лесно можете да напишете на него химикалка или маркер, ако е необходимо. диаграма на растеж на развъдника. 【Следете растежа на вашето дете】 Диаграма на растежа на децата съчетава в себе си забавление и функционалност, за да се направи измерване на растежа на децата приятно и като животворна удовлетворение занимание.Идеален за родители, за редовно измерване на растеж на своите деца. декор на детска стени. диаграма на растежа на детето.【Незабравима】 може да се използва като идеален сувенир и подарък, подходящ за отглеждане на деца, практичен аксесоар.Родителите могат да използват тази забавна таблица измерване на ръст, за да запише ръст на децата си, че е незабравим подарък.Параметри : Състояние : 100% чисто нов Вид на продукта : Диаграма на растежа на Допълнителен вид : #1, #2,#3, #4 Материал : Дърво, Плат Дължина : прибл. / 0,8 инча Ширина : прибл. 21 см / 8,3 инча Широчина на дървена пръчка : прибл.2 инча Помещение включва : 1 х диаграма на растежа Забележка : 1. Моля, се допуска отклонение 1-3 см от ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането. Монитори калибриран по различен начин, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Характеристики на продукта

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Growth Chart
Optional Type:
#1, #2,#3, #4 
Material:
Wood, Cloth 
Length:
Approx. 2cm / 0.8in
Width:
Approx. 21cm / 8.3in
Wooden Rod Width:
Approx. 3cm / 1.2in
Package Included:
1 x Growth Chart:
Note:
1. Please allow 1-3cm error due to manual measurement. Thanks for your understanding.:
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard.:

Клиентите също го харесват