• Ново
eyeJOY 3D Ночники с Единорогом Подарък Еднорог 16 Цвята, работа на смени Led Нощна Лампа с регулируема яркост, с дистанционно управление и контрол на допир, Неонова Лампа ?

eyeJOY 3D Ночники с Единорогом Подарък Еднорог 16 Цвята, работа на смени Led Нощна Лампа с регулируема яркост, с дистанционно

BGN 4.33

Брой продукти
Налично

? [3 D визуален ефект] : лека нощ с единорогом демонстрира нов и реалистичен 3 D визуален ефект оптическа илюзия благодарение на акрилни панели, както и отлична оптична и отлична 3 D илюзия; на Светлината на светодиода е мек и равномерен, а приятна светлина е безвреден за очите ? [16 цвята и 4 режима на наклон] : Един ъглов лампа включва 16 различни прости цвята и 4 режима на динамичния наклон, при това осветление може да се регулира едновременно.Всичко това може лесно да се управляват с помощта на дистанционно управление и можете да изберете която ви харесва режим. ? [Лекота при работа] : нощна лампа Unicorn лесен за използване, а основата е снабдено с дистанционно управление с 24 клавиша и интелигентни чувствителни на допир бутон.Когато не искате да се движат, да може да управлява тук. ? [Източник на храна и опаковка] : USB-нощна светлина може да използвате plug източник на захранване.Това е добър декоративен лека нощ на безжичен или мобилен източник на светлина, монтиран на батарейке.Пратката включва : Акрилна таблетка x 1, основа за мускулите на корема x 1, дистанционно управление x 1, USB кабел x 1. ? [Идеален подарък] : еднорог символ на кураж, чистота и любов, дори и възрастни, ще се радвам да видя тази прекрасна нощна светлина.За рождени дни, празници, Коледа или други празници е страхотен подарък за приятели, топло подарък, украса на стаята и развитието на компанията.Дистанционно управление.дистанционно управление.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват