• Ново
Uioeua е Съвместим с iPhone 14 Pro Max Магнитен Прозрачен калъф, Луксозно Покритие, Прозрачен устойчив на удари калъф MagSafe, Пълна Защита на обектива на камерата, за Жени, Момич?

Uioeua е Съвместим с iPhone 14 Pro Max Магнитен Прозрачен калъф, Луксозно Покритие, Прозрачен устойчив на удари калъф MagSafe, Пълна

BGN 1.00

Брой продукти
Налично

?? 【Съвместимост】 е Предназначена за i Phone 14 Pro Max 6,7" (не е подходящ за i Phone 14 6,1"/ i Phone 14 Pro 6,1"/ i Phone 14 Плюс 6,7") Моля, потвърдете модела на телефона преди закупуването. ?? 【Никога не пожълтяват】 Използването на подобрен прозрачен материал TPU осигурява надеждна защита на корпуса на мобилния телефон.Антиоксидантното Нано покритие diamond ефективно се противопоставя на повечето ултравиолетови лъчи и пот, така че телефонът никога не пожълтяват и винаги ще бъде така елегантен и луксозен. ?? 【Силна магнитна сила】 Вграден магнит super ring може да засили магнитното свързване и осигуряване на автоматично изравняване.В сравнение с предишната конструкция, той позволява да се постигне по-бързо и сигурно зареждане на батерията и по-малки загуби.Мощна магнитна сила прави така, че нашият калъф за мобилен телефон лесно да падне, като че ли нито трясли.Магнитен калъф за i Phone 12 Pro Max е съвместим с всички честота устройства Mag Сигурност, портмоне Mag Сигурност и автомобилни притежатели. ?? 【ненасочена защита на камерата на 360 °】 Вградена изискана индивидуална защита на обектива точно покрива всеки обектив, който няма да се отрази на стрелба при защита на камерата.Повишена твърдост диамант 9 H може да осигури надеждна защита на вашия мобилен телефон от драскотини и пукнатини.Поддържайте обектива на камерата в най-добро състояние. ?? 【Ново update】 Този нов калъф за мобилен телефон Uioeua променила предишната концепция за дизайн, прилагане на нова технология ДЗП (мухъл decoration) за осигуряване на защита за околната среда и постигна ефекта на "красота" и "текстура", което прави вашия мобилен телефон благороден и екологично чисти.Ниво на водостойкости : не е водоустойчив.Съвместими устройства : Калъф за iphone 14 Pro Max. ?? 【Съвместимост】 е Предназначена за i Phone 14 Pro Max 6,7" (не е подходящ за i Phone 14 6,1"/ i Phone 14 Pro 6,1"/ i Phone 14 Плюс 6,7"). Моля, потвърдете модела на телефона преди закупуването. ?? 【Никога не пожълтяват】 Използването на подобрен прозрачен материал TPU осигурява надеждна защита на корпуса на мобилния телефон.Антиоксидантното Нано покритие diamond ефективно се противопоставя на повечето ултравиолетови лъчи и пот, така че телефонът никога не пожълтяват и винаги ще бъде така елегантен и луксозен.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват