• Ново
Angoily 3 бр Кошница за съхранение на Всички Всячины Детски Кошница За Съхранение на Кръгла Кошница Украшение на Тавата За Съхранение на Гардероби Кошници Настолен Ор?

Angoily 3 бр Кошница за съхранение на Всички Всячины Детски Кошница За Съхранение на Кръгла Кошница Украшение на Тавата За Съхранение

BGN 16.13

Брой продукти
Налично

памучен веревкаОрганайзер с капак : Изработен е от futon веревочного материал, елегантен, с гладка повърхност и приятен на допир усещанияБрезентовая кошница за дрехи : ПРИЛАГАНЕ на - Кошница за съхранение се използва ежедневно като сервировочной кошница в кухнята, декоративни чашата в хола или дори като кошница за съхранение в банята или лавици за прибори в банята.Сплетен тава : идеална за сервиране на масата, за декорация на вашия дом или съхранение на ежедневни лични неща.Изплетен кош за бельо : Тънка нишка док, я не лесно да се отпуснете, и тя е здрава и трайна.Мини-контейнери за закуски : ДОСТАВКА на - декоративна кошница за съхранение 3x.Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас, ние винаги се радваме да помогнем.Списък на пакетите 1 x кошница (L) 1 x кошница (M) 1 x кошница (А) Характеристики -Материал : Памучен веревочная кутия от памучен плат -Цвят : светло кафяво платно, кутии за съхранение-Размер M : около 20,00 X9,00 см / 7,87 X3 кошници от ратан за съхранение. -Размер S : около 17,00 X8,00 см / 6,69 X3 кошница от ракита. -Размер L : около 24,00 X24,00 X10,00 см./9,43 X9,43 X3 малък. - Целият външен дизайн на продукта е проста и щедър, добър подарък за нов дом, за приятелите си в мини-ракита корзинке. - Подходящ за много видове дейности, като хол, спалня, баня, килер и други контейнери, които са ръчно изработени. - Кошница за багаж лека, лесна за използване, вие може да поставите навсякъде, където искате, и в кутии за съхранение с капак. - Гладка повърхност, без чеп, не травмирующая ръце, и по този начин, можете да бъдете сигурни в качеството на плетени кошници за съхранение. - Осигурява голямо удобство благодарение на простия дизайн и практичному функционално сервировочному подносу.Информация за товарахв тази кошница за съхранение, подходяща за дистанционно управление, малки играчки, канцеларски материали и така нататък, всичко може да се намери по-лесно и по-бързо. кошница за малки неща Тази кошница от ракита е изработена от памучни въжета, която е практична и трайна, с добра консистенция. сгъваема кутия за съхранение все още се търси кошница за багаж?Нашият продукт ще ви стане добър избор.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват