• Ново
Държач за памучни тампони Прозрачна Акрилна Контейнер за памучни топки Голям Капацитет за Баня с Капак Контейнери за Гъби за Грим, Соли за вана, Памучни топки (Проз?

Държач за памучни тампони Прозрачна Акрилна Контейнер за памучни топки Голям Капацитет за Баня с Капак Контейнери за Гъби за Грим,

BGN 1.00

Брой продукти
Налично

Функция ✌✌✌✌ Комплект от 2 опаковки осигурява достатъчно място за съхранение на памук щеки, памучни топки, памучни дискове, козметични втулки, зъбни конци, соли за вана, лак за нокти или нещо друго в банята или на тоалетката масичкатаПрозрачна повърхност ви позволява лесно да разглеждате съдържанието и незабавно намерите това, което ви трябва. ✌Дизайн ✌✌✌ Zakruglennoe основа осигурява достатъчно място за съхранение на памучни тампони, памук щеки, памучни топки, кругляшей за вата и лесно протирается с вода и сапун. ✌✌Красива Баня✌✌ Добавете чар банята, сложете съдове с различни размери на рафта в банята.Изберете банки класически вид, ако ви харесва ретро стил, като на снимката.Използвайте ги като малки украшения в банята. ✌✌Високо качество✌✌ е Изработен от пластмаса, не съдържат хлор, устойчиво до унищожаване, е безопасен за храните, се измива с мек сапун и вода; Не слагайте в съдомиялна машина. ✌✌Се използва за✌✌ Интересен и модерен компактен дизайн осигурява достатъчно място за съхраняване на големи количества малки обекти.Отличен за съхранение и подреждане на памучни щеки, елипси и закръгленост, аппликаторов за грим и козметични гъби, клинове, сапун за гости, бомбочек за вана, топки, соли и много други, функционални и в същото време декоративен, не само баня, но и добра в кухнята.Материал : Пластикразмер : 16,5*7*10 см (6.94 см) нето Тегло на продукта : 230 грама (8,11 унция) Цвят : черен, прозрачен, прозрачно-черен, прозрачен Място за съхранение на кафе : за съхранение в кухнята, за съхранение на козметика, съхранение на работния плот, за съхранение в хола.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват