• Ново
Symmons 3506-B-сам по себе си sh2-Вана с диаметър 1,5 трм с 2 дръжки и душ-кабина, с 3 распылителями и ръчен душ с 1 опаковка от полиран хром (клапи в комплекта не са включени)

Symmons 3506-B-сам по себе си sh2-Вана с диаметър 1,5 трм с 2 дръжки и душ-кабина, с 3 распылителями и ръчен душ с 1 опаковка от полиран хром

BGN 416.73

Брой продукти
Налично

Вана/душ система Dia с покритие за подвижен душВръзката към стената. Гъвкав метален маркуч 60 инча и държач за подвижен душ.Вграден вакуум ключ.Чучура на ваната, без да се отцеди. Накрайник за душ с 3 режими и ръчен душ с 1 режим.Регулируема стопорный винт за ограничаване на завоя дръжка. Отделен отвеждане на троен изход дупки. 2 Медни дръжки-лост.Изработен е от месинг, цинк, неръждаема стомана и пластмаса.Колекция Dia предлага модерен дизайн, подходящи за всеки бюджет Комбинация на качествени материали колекция Dia и елегантен дизайн го прави разумен избор за всяка съвременна баня Един от най-популярните проекти на клиентите харесва безгрижен стил, който нашият набор от Dia носи в пространството и да го хареса.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват