• Ново
Система за Патрулиране Guard Tour със станция за зареждане, Четец на Пръчици Guard Patrol Checkpoint Tour за патрули за сигурност, четене на дълги разстояния 2,4 G, безплатно облачное ?

Система за Патрулиране Guard Tour със станция за зареждане, Четец на Пръчици Guard Patrol Checkpoint Tour за патрули за сигурност, четене на

BGN 9.05

Брой продукти
Налично

Четец guard patrol може да чете като RFID-етикет, 125 khz, така и етикет 2,4 G В режим на 24 G може да чете контролна точка на разстояние повече от 30 метра Вибрация + текст (показва се на екрана) двойна съвет.Считывайте карта 500 пъти на ден, 26 дни.Няколко патрулни могат да използват една пръчка, просто потвърди, че те не я използват едновременно.Ако няколко патрулирующих патрулират едновременно, трябва да си купя няколко считывателей.За складове, училища, хотели, парк, мол, банка, транспорт и така нататък.Фенерче и патрульная функция две в едно.Да се улесни натоварването и подобряване на удобството на патрулиране.Разстояние облъчване е 5 ~ 6 м. На OLED екран показва : лого, номер на патрул, в настоящата запис, време, температура, компас, ниско ниво на заряд на батерията и състоянието на четец за карти.Комплектът включва отделен компакт диск със софтуер, ако е необходимо, ние можем безплатно да предостави профил облачна софтуер.Можете да добавите четци или няколко различни модели на един софтуер.Можете да присвоите име на контролна точка и тагове на персонала. Забележка : Софтуерът поддържа всички системи на Windows (32-битова версия не поддържа система Apple MAC.Водоустойчив силикон подложка IP67 защитава домакин-такса за ефективна защита от падане, падане от височина 2 метра няма да има никакви щети.Ние ще открием за вас облачное софтуер за настройка, дори можете да изтеглите приложението на Cloud Софтуер за вашия мобилен телефон, за да можете да проверява данните на патрулиране с помощта на телефона по всяко време и на всяко място, вместо да седят пред компютъра. - Доклад актуализиран - патрулиране в последователност, за оставащото време. - Актуализира база данни firebird, работи по-бързо, по-безопасно, по-стабилна. - Обновен Интерфейс - по-красив, интуитивен, по-лесен. - Подобрен план за патрулиране - патрулиране по график, патрулиране по време, специален ден за почивка. - Всичко в едно - всички модели JWM Guard Tour може да се използва заедно в облачном софтуера.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват