• Ново
3 Опаковки Уплътнителен лента, 10,5 метра x 1,5 ИНЧА, Самозалепващи оборудване запечатване Лента, Водоустойчива Лента за Кухня, Баня, Вани, Тоалетни, Стенни пол, с О-инст?

3 Опаковки Уплътнителен лента, 10,5 метра x 1,5 ИНЧА, Самозалепващи оборудване запечатване Лента, Водоустойчива Лента за Кухня, Баня, Вани,

BGN 56.22

Брой продукти
Налично

【Материал】 : Изработена от PVC-материал оборудване запечатване на лентата е екологично чист и нетоксичен, а също така притежава дълги печата и адгезией 【Широко приложение 】 : Широко се използва за уплътняване на фуги газови печки, мивки, мивка, вана и стени, за да се поддържа чистота и ред в дома си в продължение на дълго време. 【ЛЕСНА УПОТРЕБА】 : Просто махнете отметката и натиснете самоклеящуюся ивица на повърхността за няколко минути.след това изцедете я и гладките му стъргалка.Няма елементарно и отпадъци, са отлична алтернатива на обичайните конопатке. 【Изискан дизайн】 : Формуляр за запечатване лента специално разработена за семейни сцени, осигурява чувство на комфорт, отличаващ се с гладка и красива повърхност. 【Съвети】 : Преди да инсталирате, моля, почистете помещение и дръжте го сух.Ако лентата се използва в помещение с ниска температура, тя може да се загряват със сешоар и да използвате, след като лентата са омекотени. ✔ Самоклеящийся. ✔ Лесна инсталация. ✔ Запечатани и красив. ✔ Силен и здрав. ✔ Водоустойчив, устойчивостта на влага, защита от мухъл и масло.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват