• Ново
Umiin Комплект от 2 Детски Хавлиени Кърпи, Муслиновые Бебешки Одеала, скъпа промяна Одеало, Детско Одеало, Шал за бебета Момичета и Момчета от Малки деца, 41,5x41,5 инча, Бя?

Umiin Комплект от 2 Детски Хавлиени Кърпи, Муслиновые Бебешки Одеала, скъпа промяна Одеало, Детско Одеало, Шал за бебета Момичета и Момчета

BGN 19.55

Брой продукти
Налично

Това е детско кърпа от муслинового памукМека, впитывающая влагата, дишаща, дебела и удобна.Ние използваме само всички растителни багрила.Много подходящ за нежната детска кожа.Лесен за почистване, притежава добра пропускливост л и бързо высыханием.Детско муслиновое одеяло става все по-меки и по-нежни с всяко измиване.Бебешка кърпа, достатъчно голям, за да възпирам новородени или увийте на вашето дете, за да не му е студено, след къпане.Много деца са емоционално обвързани, да се чувстват в безопасност и утешаются меко одеяло.Детско муслиновое одеяло Umiin меко, луксозно, топлото и удобен и е идеален за завивки за сигурност.Можете да се чувствате спокойни, ако детето ви ще бъде ден и нощ се придържат към това детско одеало от съображения за сигурност, тъй като вие ще знаете, че в този голям муслиновом одеяле няма нищо, което би могло да навреди на вашето дете.Това е детско одеало унисекс /бебешки кърпи за баня е идеално за момичета и момчета.Може да се използва като детско одеало или като детски кърпи за баня, пеленание и малко одеяло.Тя може да се използва като банного кърпи за бебета и деца от началното училище.Памук, муслиновый Памук. ❤ Детски памучни Хавлиени кърпи.- Всички наши детски чаршафи са изработени от висококачествени муслинового памук, подходящо за нежната детска кожа. ❤ Ултра мека и впитывающий. -6-слойный утолщающий дизайн, супер мек, удобен, топъл, безопасен и екологично устойчив, за многократна употреба и издръжлив.Това е детско кърпа става все по-меки и по-нежни с всяко измиване. ❤ Щедри размери и цветове унисекс. - Всяка муслиновое кърпа с размерите на 41,5 "x 41,5" (105 cm x 105 см) е достатъчно голям, за да с любов запеленать на новородено бебе.Унисекс бял цвят е перфектен както за момчета, така и за момичета. ❤ Изключително универсални детски Чаршафи, незаменими за предана майка.- Може да се използва като детско кърпи за баня, пеленку, одеяло, покривка за колички, подложка за смяна на пелени, шал за детски одеала.Тя може да се използва като банного кърпи за бебета, малки деца и деца от началното училище. ❤ Добра и луксозен подарък за детето си.- Това е детско кърпи за баня унисекс идеален за момичета и момчета.Ще стане чудесен подарък за душата на детето, на кръщението, на церемония на благословията на детето.Идеален за тези празници, като Деня на благодарността, Коледа и Нова година.Памук, муслиновый Памук. ❤ Детски памучни Хавлиени кърпи.- Всички наши детски чаршафи са изработени от висококачествени муслинового памук, подходящо за нежната детска кожа. ❤ Ултра мека и впитывающий. -6-слойный утолщающий дизайн, супер мек, удобен, топъл, безопасен и екологично устойчив, за многократна употреба и издръжлив.Това е детско кърпа става все по-меки и по-нежни с всяко измиване. ❤ Щедри размери и цветове унисекс. - Всяка муслиновое кърпа с размерите на 41,5 "x 41,5" (105 cm x 105 см) е достатъчно голям, за да с любов запеленать на новородено бебе.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват