• Ново
BESTonZON 1 бр. Кука за ключове за Коте, Закачалки От Неръждаема Стомана, Поставка за шкаф, Закачалка За Шал, Метална Кука за дрехи, Релса, Тежкотоварни Кука за антре, Релс?

BESTonZON 1 бр. Кука за ключове за Коте, Закачалки От Неръждаема Стомана, Поставка за шкаф, Закачалка За Шал, Метална Кука

BGN 1.00

Брой продукти
Налично

Стенни закачалки за дрехи : Изработени от превъзходни материали, нашите куки може да ви направи една услуга в срокДекоративни кутии за съхранение : Стенни куки за дрехи Са идеални за съхранение на дрехите, ключодържатели, шапки, банного кърпи, шал или други малки предмети.Естетичен интериор на стаята : Домакински метални закачалки за дрехи, сладки стенни закачалки за ключове на верандата. Ретро интериор на колата : Просто по структура, може да е идеално се комбинира с други вашия домашен интериор.Работете с тях, за да направите вашият дом по-красив.Тежкотоварни кука : Тя е проста конструкция, много удобна за инсталиране.Не сложна инсталация не се изисква.Стенни закачалки за дрехи : Изработени от превъзходни материали, нашите куки може да ви направи една услуга в срок.Декоративни кутии за съхранение : Стенни куки за дрехи Са идеални за съхранение на дрехите, ключодържатели, шапки, банного кърпи, шал или други малки предмети.Естетичен интериор на стаята : Домакински метални закачалки за дрехи, сладки стенни закачалки за ключове на верандата. Ретро интериор на колата : Просто по структура, може да е идеално се комбинира с други вашия домашен интериор.Работете с тях, за да направите вашият дом по-красив.Тежкотоварни кука : Тя е проста конструкция, много удобна за инсталиране.Не сложна инсталация не се изисква.Пратката включва 1 х Монтиране на куката Особености -Материал : Декоративна закачалка от въглеродна стомана -Цвят : черен Проста метална стенни закачалка -Размер : прибл.29 X1 стенни куки за дрехи. -Се отличава с компактен размер, това ще ви помогне пълноценно използване на пространството.Направете дома си по-организиран на една Кука за ключове. -В него може лесно да се съхранява палто, шапка или друга дрехи и всякаква всячину.Направете дома си по-чист в фермерите закачалка за дрехи. -Той идва с проста конструкция, много лесна за инсталиране.Не е необходима сложна инсталация на метални закачалки за дома. -Този креативен куката е изработен от висококачествена въглеродна стомана, която в момента може да се превърне в брелоком за ключовете от колата. -Можете да го инсталирате на стената, че ще запази в ред закачалка за шапки вашите ежедневни облекла.Информация за стоки, Закачалки за съхранение, подходящи за домашна употреба.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват