• Ново
GARASANI 2 опаковки, Огнеупорни Гладене мат със защита от изгаряния, Топлоизолационна подложка, Защитно Гладене Окото плат 23,62 x 15,74 (случаен цвят)

GARASANI 2 опаковки, Огнеупорни Гладене мат със защита от изгаряния, Топлоизолационна подложка, Защитно Гладене Окото плат

BGN 2.67

Брой продукти
Налично

Това продуктът е произведен от мек полиестер, който няма да пострада от дрехиТой не ще бъде лесно да се счупят, поради материал.В допълнение, това може да се осигури защитен слой между желязо и дрехи, за да сте сигурни, че и дрехите, и ютия не се разбиват.По този начин, можете да го носите със себе си дори и при пътуване.И не е нужно да се притеснявате за безопасността на този на продукта, просто сложете го в гардероба, както и други дрехи.Не е нужно да се притеснявате за този проблем почистване.Този продукт може да се пере по никакъв начин.Можете да го сложите в пералнята заедно със семейството си дрехи или да се изпират на ръка.Изработен от висококачествен окото на тъканта на материала, тя е здрава за използване.Благодарение на гъвкавост на дизайна му е много лесно да носят със себе си навсякъде. Висока температурна устойчивост до 200 ° 2. Да Не се допуска пряк допир на ютия за дрехи. Окото плат, която свободно преминава пара и топлина, защитавайки по този начин дрехите от повреда от прекомерно отопление. Лесна поддръжка : измийте го с малко количество препарат и да се проветри, преди следващата употреба. Може да се сгъва за пестене на място. Изискана кантиране, здрава и трае дълго.Спецификация : Материал : Полиэфирное влакна (mesh fabric) Цвят : Моля, имайте предвид, цвят ще бъде изпратен на случаен принцип, моля, проверете преди да купите.Размер (Д x Ш) : 23,22 "x 15,74"/59x40 см Помещение включва : 2 х защитно окото плат.

Характеристики на продукта

Material:
Polyester Fiber (mesh cloth)
Color:
Please note, the color will be sent in random, please check well before buying.
Size(L x W):
23.22 x 15.74 / 59 x 40cm
Package Includes:
2 x Protective Mesh Cloth
​ :

Клиентите също го харесват