• Ново
Комплект аксесоари за нокти с кристали, гел-лепило и скъпоценни камъни с плоска обратна страна, 1 туба 15 мл гел-лепило с кристали (изисква UV / LED) + 1 Скоростна полукръг?

Комплект аксесоари за нокти с кристали, гел-лепило и скъпоценни камъни с плоска обратна страна, 1 туба 15 мл гел-лепило с кристали

BGN 2.80

Брой продукти
Налично

? Че можете да получите : В тази опаковка съдържа 1 брой вливат в гел лепило с кристали в епруветка с обем от 15 ml без определяне; 1 кутия бежов полукруглого перли AB с фиксирана облегалка; 1 брой молив за подбор и 1 бр пинсетиТози комплект ще ви е по-удобно да декорирате вашите нокти. ? Различни размери : В този комплект включва : 1 скоростна полукръгли перлите на beige AB ABS с фиксирана облегалка 6 размери : 2 mm 2,5 mm, 3 mm, 4 mm, 5 мм, 6 мм Чудесен избор от размери за декорация на нокти-арт!. ? Лепило за дизайн тюбиков без изсушаване : За най-добро използване при оформянето на ноктите с гел-лепило за тюбиков много лесно се притиска и се прилага точка директно върху мястото, където искате да залепите скъпоценни камъни, без елементарно.Дюза лесно се управлява, за залепване както на големи, така и малки камъни.Този гел-лепило за нокти е много по-лесно за носене и съхранение, без течове. ? ПОЛЕЗНИ ИНСТРУМЕНТИ : Инструменти, включени в комплекта на доставката, ще ви помогнат по-лесно и по-удобно да завърши декорация на нокти по време на процеса. ? ДЕКОРИРАЙТЕ НОКТИТЕ си И ДЕКОРАЦИИ : Този комплект бижута за нокти-арт ще ви помогне да направите прост си ноктите и декори по-чаровен.И ще ви накара да се открояват в никакъв случай. ? Че можете да получите : В тази опаковка съдържа 1 брой вливат в гел лепило с кристали в епруветка с обем от 15 ml без определяне; 1 кутия бежов полукруглого перли AB с фиксирана облегалка; 1 брой молив за подбор и 1 бр пинсети.Този комплект ще ви е по-удобно да декорирате вашите нокти. ? Различни размери : В този комплект включва : 1 скоростна полукръгли перлите на beige AB ABS с фиксирана облегалка 6 размери : 2 mm 2,5 mm, 3 mm, 4 mm, 5 мм, 6 мм Чудесен избор от размери за декорация на нокти-арт! ? Лепило за дизайн тюбиков без изсушаване : За най-добро използване при оформянето на ноктите с гел-лепило за тюбиков много лесно се притиска и се прилага точка директно върху мястото, където искате да залепите скъпоценни камъни, без елементарно.Дюза лесно се управлява, за залепване както на големи, така и малки камъни.Този гел-лепило за нокти е много по-лесно за носене и съхранение, без течове. ? ПОЛЕЗНИ ИНСТРУМЕНТИ : Инструменти, включени в комплекта на доставката, ще ви помогнат по-лесно и по-удобно да завърши декорация на нокти по време на процеса.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват