• Ново
Zerodeko 8 Бр. Кутия за Съхранение, Органайзер за Грим, Кутия за Бижута, Органайзер за Грим, Чекмедже за Кухненски Килер, Съдове, Пластмасова Кутия, Кутии За Съхранение, К?

Zerodeko 8 Бр. Кутия за Съхранение, Органайзер за Грим, Кутия за Бижута, Органайзер за Грим, Чекмедже за Кухненски Килер, Съдове,

BGN 30.01

Брой продукти
Налично

PS Чекмеджета за козметика : са Предназначени за това, за да си тоалетка, спалня и по-ароматно и чисти, за да ви е удобно да намерите козметика.Настолен органайзер : - ? Малък чекмеджето, обикновен външен вид и дизайн форма, малки размери.Всеки чекмеджето е снабден със специална дръжка за лесен достъп до документи и канцелярским принадлежностям.Настолен органайзер с чекмеджета : ЧЕКМЕДЖЕТА за КОЗМЕТИКА - Калъф за съхранение чекмеджета, подходящ за съхранение на малки козметични средства, има удобен достъп, икономичен и практичен.Настолен органайзер за подреждане : - ? Разположение и организация : В тази кутия с 2 чекмеджета може да се съхранява на химикалки, моливи, козметика, ключове, бележки, портновские кутии, аксесоари за шиене, всичко, което са разпръснати на вашата трапеза, тази кутия е идеалното украшение за вашия вход, на шкафа или на бюрото в спалнята.Чекмеджето за грим : ОРГАНАЙЗЕР с чекмеджета - прекрасна косметичка под формата на чекмедже тоалетна масичка, елегантна и красива.Пратката включва 4 бр. x 2 × Кутии за настолни организаторите Особености -Материал : PS, штабелируемые кутии за козметика - Цвят : светло-зелена кутия за канцеларски материали - Размер : 9,40 X9,10 X8,30 см / 3,69 X3,58 X3 Титуляр за стационарни контейнера. -Калъф за съхранение чекмеджета изработен е от висококачествен материал PS, както и от висококачествени, трайни кутия за грим. -Благодарение на частния дизайн на bmw предпазва от прах и други повреди в калъф за бижута и козметика. -Тези малки чекмеджета може да се штабелировать, лесно да ги подредят заедно, което ви позволява да спестите място в чекмеджето за съхранение на всички всячины. -Кутията е подходяща капацитет, подходящ за съхранение на червило, гланц за устни, лак за нокти или други декорации с три пластмасови чекмеджета за съхранение. -Малка дръжка в выдвижном кутия дава възможност за лесно отваряне и затваряне на него, което е много удобно за домашна употреба.Информация за стоки Настолен органайзер с чекмеджета Разумни дизайн, стилен и практичен, може добре да отговарят на вашите нужди и да ви осигури по-голямо удобство.Настолна кутия за съхранение на Този продукт представлява козметична кутия за съхранение, произведени от лек и здрав материал. пластмасови кутии за съхранение, направени с изискана изработка, са чудесен организатора за козметика и бижута, които е добре и ще даде на вашите нужди.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват