• Ново
Косметичка DAFUZ - Пътна Косметичка Голям капацитет, Преносими Кожена косметичка, с дръжка и разделител, козметични чанти за плосък подреждане (големи, кафяви)

Косметичка DAFUZ - Пътна Косметичка Голям капацитет, Преносими Кожена косметичка, с дръжка и разделител, козметични чанти

BGN 11.33

Брой продукти
Налично

【Висококачествени материали】 Голямата голям пътна косметичка от изкуствена кожа, плат лесно почистване, със специална водоустойчива повърхност предпазва от намокряне на вътрешните изделия 【Нов дизайн с двоен цип】 Дизайнерски косметичка с двоен цип, в голяма косметичке достатъчно място за съхраняване на аксесоари за грим, като четки за грим, блясък за устни, червило, сенки за очи, палитра за грим, парфюм, крем, спирала за мигли, лак за нокти, инструменти за нокти, шампоан, паста за зъби, четка за зъби.Не само като косметичка и пътуване портфейл, но и като чанта-органайзер за аксесоари.Стани ежедневната необходимост на работното място, в училище, навсякъде. 【Стилен, здрав】 Нежна текстура, мек и приятен на допир, мек блясък и за защита на тези скъпите козметични средства и женските козметични чанти.Хромирани корона с цип има тяговыми зъби от PVC, разтягане и застегивание се случват плавно и безпрепятствено. 【Лесно да носите със себе си】 Пътна чанта за грижа за кожата с подходящ размер, лесно да носят със себе си.Можете да го сложите в багажа си, той е идеален за пътуване и делови срещи. 【Многоцелеви】 В тази стилна косметичке могат да се съхраняват не само козметика, но и бижута, електронни аксесоари, фотоапарати, етерични масла, тоалетни принадлежности, принадлежности за бръснене, ценности и т. Идеален подарък за роднини и приятели. 【Висококачествени материали】 Голямата голям пътна косметичка от изкуствена кожа, плат лесно почистване, със специална водоустойчива повърхност предпазва от намокряне на вътрешните изделия. 【Нов дизайн с двоен цип】 Дизайнерски косметичка с двоен цип, в голяма косметичке достатъчно място за съхраняване на аксесоари за грим, като четки за грим, блясък за устни, червило, сенки за очи, палитра за грим, парфюм, крем, спирала за мигли, лак за нокти, инструменти за нокти, шампоан, паста за зъби, четка за зъби.Не само като косметичка и пътуване портфейл, но и като чанта-органайзер за аксесоари.Стани ежедневната необходимост на работното място, в училище, навсякъде. 【Стилен, здрав】 Нежна текстура, мек и приятен на допир, мек блясък и за защита на тези скъпите козметични средства и женските козметични чанти.Хромирани корона с цип има тяговыми зъби от PVC, разтягане и застегивание се случват плавно и безпрепятствено.

Характеристики на продукта

Weight:
230G Color

Клиентите също го харесват