• Ново
LandAirSea Sync + абонамент с предплащане на 24 месеца. GPS тракер за автомобилни паркове, превозни средства и много други.

LandAirSea Sync + абонамент с предплащане на 24 месеца. GPS тракер за автомобилни паркове, превозни средства и много други.

BGN 1.33

Брой продукти
Налично

ПЕРФЕКТЕН GPS тракер КОЛА : нашата ультракомпактная система за проследяване, е приложен към вашия автомобил, камион или внедорожнику и може да се използва за проследяване на флота си, служебна кола, или дори да си шофьор-на един тийнейджърПРОСЛЕДЯВАНЕ на ДВИЖЕНИЕТО В РЕАЛНО ВРЕМЕ : можете да Следите и прилагат върху картата (с помощта на Google Maps) в реално време, с помощта на уеб-базиран софтуер или на нашия приложения Silver Cloud за надеждно оперативно проследяване на превозни средства или активи, свързани с флота, и се актуални текстови предупреждения и сигнали по електронна поща.Дизайнът е "plug-И-play" : без допълнителни аксесоари са задължителни!Нашето GPS-локаторное устройството не се нуждае от батерии и се свързва директно към порт OBD-II на автомобила.Това не е просто bluetooth тракер с много ограничен радиус на действие.Неограничен актуализира на всеки 3 секунди в продължение на две години, всичко е включено в цената на покупката.

Характеристики на продукта

Клиентите също го харесват